Sign in

MELbet lëshon ACCA Of The Day - Merrni një bonus 10% në bastet akumuluese

Chris
14 sht 2022
Chris Horton 14 sht 2022
Share this article
Or copy link
  • Acumulator Accumulator Of The Day tani drejtpërdrejt në MELbet
  • Merrni një 10% shtesë në fitimet tuaja ACCA çdo ditë
  • Promo kodi ekskluziv i MELbet mund t'ju japë gjithashtu një bonus shtesë prej 30%.
melbet accumulator of the day

MELbet ka nisur promovimin e tyre Acumulator Accumulator Of The Day , duke ju ofruar mundësinë për të marrë fitime të zgjeruara ACCA gjatë gjithë javës.

MELbet ofron një zgjedhje nga disa baste akumuluese çdo ditë në një sërë sportesh dhe ka një ekip ekspertësh që zgjedhin këshilla bastesh dhe rezultatet më të mundshme me shanse fitimprurëse.

Nëse vendosni baste me MELbet dhe fiton Akumuluesi juaj Accumulator Of The Day , ato do të rrisin shanset me 10%!

Kjo ofertë e përmirësuar e ACCA është e disponueshme për klientët e rinj dhe ekzistues dhe nuk zbatohet vetëm për bastet para ndeshjes, pasi ekipi i Melbet po zgjedh gjithashtu akumulatorët Live çdo ditë.

Për t'u përfshirë, thjesht:

  1. Shkoni në MELbet ose hapni një llogari të re duke përdorur kodin promovues të MELbet NEWBONUS
  2. Sigurohuni që jeni identifikuar dhe klikoni në seksionin 'Bonus' pastaj 'Akumuluesi i ditës'
  3. Zgjidhni ACCA -në tuaj dhe vendosni bastin tuaj

Nëse basti juaj është fitues, MELbet do të paguajë me 10% mbi kthimet normale!

Përveç kësaj, nëse jeni duke hapur një llogari të re dhe përdorni kodin promovues të MELbet NEWBONUS , mund të merrni një bonus shtesë prej 30% mbi bonusin e zakonshëm të depozitës 100%, duke ju dhënë një bonus mirëseardhjeje prej 130% në total përpara se të filloni. duke vendosur bastet tuaja!
Termat dhe Kushtet
18+.
Klientë të rinj dhe ekzistues.
Bastet duhet të vendosen vetëm duke përdorur llogarinë tuaj kryesore.
Përmbajtja e akumulatorëve nuk mund të ndryshohet.
T&C të plota në faqen e internetit të MELbet